Загрузка...
კალაკეიტო (ფინური თევზის წვნიანი) / kalakeito (finuri tevzis tsvniani) - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

კალაკეიტო (ფინური თევზის წვნიანი) / kalakeito (finuri tevzis tsvniani)


2014-06-09, 2:42 AM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
400 გრ. წითელი ან ნებისმიერი ცხიმიანი თევზი
2 საშ. ზომის კარტოფილი
1 თავი ხახვი
1 ჭიქა ნაღები
1/4 ჭიქა კამა
1/4 ჭიქა მწვანე ხახვი
დაფნის ფოთოლი
მარცვალი წიწაკა
ბაჰარი (დუშისტი)
მარილი

მომზადების წესი:
თევზით, დაფნის ფოთლით და წიწაკით მოვამზადოთ ბულიონი. მოხარშული თევზი გადავდოთ.

კარტოფილი დავჭრათ პატარა კუბიკებად, ჩავყაროტ ბულიონში, ვხარშოთ მზადებამდე. ხახვი დავჭრათ წვრილად და მოვთუშოთ კარაქში.

მოხარშულ თევზს მოვაშოროთ კანი და ფხა, დავჭრათ. წვნიანში ჩავასხათ ნაღები, დავამატოთ მოთუშული ხახვი, მწვანილი და თევზის ნაჭრები. წვნიანი წამოვადუღოთ და მაშინვე გადმოვდგათ ცეცხლიდან.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: საჭმელი, კულინარია მზარეული რეცეპტები, kulinaria mzareuli receptebi, sakvebi, საკვები, rogor movamzado, როგორ მოვამზადო, sachemeli
ნანახია: 307 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0