Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ვენური სოსისები ცომში / venuri sosisebi comshi
2014-06-08, 6:43 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ფქვილი - 200 გრ
შაქარი - 1 ჩ.კ.
მარილი - 1/2 ჩ.კ.
საფუარი - 2/3 ჩ.კ.
წყალი - 100 მლ
დარბილებული კარაქი - 20 გრ
სოსისი - 6

მომზადების წესი:
თბილ წყალში გავხსნათ საფუარი, შევურიოთ ერთმანეთს მშრალი ინგრედიენტები, დავასხათ საფუვრიანი წყალი და მოვზილოთ ცომი, ბოლოს შევაზილოთ კარაქი. დავდგათ სითბოში ასაფუებლად.
ცომი გავყოთ 6 ნაწილად და გავაბრტყელოთ ოვალურ ფორმაზე, ცენტრში დავადოთ სოსისი, ნაპირები დანით ჩავჭრათ ორივე მხრიდან.
დაჭრილი ცომის ლენტები გადმოვაწნათ სოსისის ზემოდან. დავალაგოთ ტაფაზე, გადავაფაროთ და დავტოვოთ 15-20 წუთი, რათა ცომი ხელახლა ამოფუვდეს. შემდეგ გადავუსვათ კეტჩუპიდა გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე 15-20 წუთი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: საკვები, sachemeli, rogor movamzado, როგორ მოვამზადო, sakvebi, კულინარია მზარეული რეცეპტები, kulinaria mzareuli receptebi, საჭმელი ნანახია: 1855 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]