მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ვენური სოსისები ცომში / venuri sosisebi comshi
2014-06-08, 6:43 PM |
შემადგენლობა:
ფქვილი - 200 გრ
შაქარი - 1 ჩ.კ.
მარილი - 1/2 ჩ.კ.
საფუარი - 2/3 ჩ.კ.
წყალი - 100 მლ
დარბილებული კარაქი - 20 გრ
სოსისი - 6
მომზადების წესი:
თბილ წყალში გავხსნათ საფუარი, შევურიოთ ერთმანეთს მშრალი ინგრედიენტები, დავასხათ საფუვრიანი წყალი და მოვზილოთ ცომი, ბოლოს შევაზილოთ კარაქი. დავდგათ სითბოში ასაფუებლად.
ცომი გავყოთ 6 ნაწილად და გავაბრტყელოთ ოვალურ ფორმაზე, ცენტრში დავადოთ სოსისი, ნაპირები დანით ჩავჭრათ ორივე მხრიდან.
დაჭრილი ცომის ლენტები გადმოვაწნათ სოსისის ზემოდან. დავალაგოთ ტაფაზე, გადავაფაროთ და დავტოვოთ 15-20 წუთი, რათა ცომი ხელახლა ამოფუვდეს. შემდეგ გადავუსვათ კეტჩუპიდა გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე 15-20 წუთი.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |