Загрузка...
Jewish Passover cake without flour and yeast - რეცეპტები უცხო ენებზე - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები უცხო ენებზე [ მასალის დამატება ]

Jewish Passover cake without flour and yeast


2014-06-08, 7:18 PM


Ingredients:В

250 grams of shelled almonds

Grated zest of 2 lemons

225 g butter, softened

250 g sugar

6 eggs, separated into yolks and whites

0.5 cup lemon juice

3 tablespoons cornstarch

350 g ricotta cheese

В В Instructions: grind almonds in food processor with zest. Set aside.

Again, in a food processor, beat butter and sugar for 10 minutes. Add almonds and continue beating, enter yolks one by one. Add lemon juice, starch, ricotta and stir until smooth.

Separately, beat whites in a solid foam. Gently mix them with the masses.

A diameter of 26 cm to oil. Sprinkle with sugar and shake to distribute the sugar. Pour the mixture into the form. Bake at 160 C 45-50 min.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები უცხო ენებზე | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: namckhvrebi, ნამცხვრები, namcxvari, ნამცხვარი, namckhvari, Cakes, cake, namcxvrebi, კულინარია მზარეული რეცეპტები, kulinaria mzareuli receptebi
ნანახია: 202 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0