Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები უცხო ენებზე

Orange cake with almonds and pine nuts

Cooking time: 2 3 / 4 hours + 20 min Ingredients:Т For 6 servings: 85 g (3 oz) butter 75 g (2 1 / 2 oz) caster sugar 1 egg 175 gr (6 oz) plain flour Filling: 100 g (4 oz) butter 100 g (4 oz) caster sugar 1 tablespoon vanilla extract 85 g (3 oz) ground almonds 1 egg, beaten 85 g (3 oz) toasted pine nuts 25 g (2 oz) candied orange peel, finely chopped Т Т Instructions: Elegant Italian dessert invented by an Italian cook Georgio Locatelli. 1. Beat butter and sugar. Add the egg, still whisking, then add flour and knead a soft dough. Cover and refrigerate for 1 hour. Pave the dough with parchment raz'emnuyu a diameter of 20 cm cooling for another 30 minutes. 2. Preheat oven to 180 ТА F. To make stuffing, an electric mixer beat butter, sugar and vanilla for 5 minutes. Gradually add the almonds and eggs. Finely chop 2 / 3 pine nuts and add the butter and flour and orange zest. 3. Cover the form with the dough with parchment and fill with dry peas, bake for 5 minutes. Remove from the oven, cool slightly, and put in her stuffing. Sprinkle with remaining nuts. 4. Increase the temperature up to 200 grams of C and bake for 15-20 minutes. Serve cake cold or hot. Cut very carefully, because it breaks easily.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



2014-06-08, 5:27 PM
კატეგორია: რეცეპტები უცხო ენებზე | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: ნამცხვრები, namckhvrebi, namcxvari, ნამცხვარი, namckhvari, Cakes, cake, kulinaria mzareuli receptebi, კულინარია მზარეული რეცეპტები, namcxvrebi
ნანახია: 1243 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]