Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

სპაგეტი შებრაწული გუფთებით / spageti shebratsuli guftebit
2017-08-23, 7:08 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
სპაგეტი - 350 გ
ხორცის ფარში - 400 გ
თეთრი პური - 100 გ, რძეში დამბალი
ხახვი - 1 თავი
პრასი - 2 ღერი
ნიორი - 3 კბილი
რეჰანი ან შაშკვლავი - 1 კონა
ოხრახუში - 1 კონა
გახეხილი პომიდორი
ზეთი შესაწვავად
საფანელი - ამოსავლებად
პარმეზანი, გახეხილი - მოსაყრელად
მარილი
წიწაკა

მომზადების წესი:
2 კბილი ნიორი, ხახვი, პრასი და ოხრახუში გავატაროთ ხორცსაკეპ მანქანაში, დავუმატოთ გაწურული, დამბალი პური,
ფარში, მარილი, წიწაკა და გავაკეთოთ კაკლისოდენა გუნდები, ამოვავლოთ საფანელში და ზეთში შევწვათ, 1 კბილი ნიორი
დავჩეჩქვოთ და ზეთში მოვშუშოთ ცოტა ხნით, დავუმატოთ პამიდორი და რამდენიმე წუთი ერთად ვშუშოთ, შემდეგ შევურიოთ
მარილი და წიწაკა. გუფთები ჩავაწყოთ პამიდვრის სოუსში. სპაგეტი მოვხარშოთ შეფუთვაზე მითითებული წესის მიხედვით.
თეფშზე ამოვიღოთ პასტა, ზედ დავაწყოთ გუფთები პამიდვრის სოუსით, მოვაყაროთ პარმეზანი და რეჰანის ფოთლები.

მასალის წყარო - ჟურნალი "გემრიელია" (მაისის ნომერი)


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: იტალიური სამზარეულო, spageti, სპაგეტი, italiuri samzareulo, მაკარონი, khorcis farshi, gufta, გუფთა, makaroni, ხორცის ფარში ნანახია: 1288 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]