ეს რეცეპტი ცოტა სხვანაირადა არის, დაწერეთ თქვენი აზრი თუ რის შეცვლას ინებებდით. უკვე მოშუშულს თეფშზე დავუმატოთ არაჟანი. ვერმიშელს ვშუშავთ ტაფაზე ძალიან დაბალ ცეცხლზე და თან ვურევთ განუწყვეტლივ. როდესაც შეყავისფრდება, ვასხამთ წყალს ისე რომ დაიფაროს და ვხარშავთ ამ წყალში. (თავზე ვაფარებთ ტაფას). ვამატებთ მარილს. როდესაც ჩაიხარშება ვიღებთ თეფშზე. გემრიელია არაჟნით ან კეჩუპით, ნუ კიდევ შეიძლება ტყმლითაც ან მაწვნით (ვის როგორი უყვარს).