Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ჩანახი / chanakhi - chanaxi

შემადგენლობა:
300 გ ბატკნის ხორცი
2 ც ბადრიჯანი
2 ც ტკბილი წიწაკა
2 ც კარტოფილი
1 ც ხახვი
1 კონა ქინძი
1 კონა რეჰანი
1 ც მწვანე წიწაკა
40 გრ კარაქი
მარილი, პილპილი-გემოვნებით

მომზადების წესი:
მოამზადეთ საჭირო ინგრედიენტები: ხორცი, ბოსტნეული და სანელებლები. პომიდორს კანი გააცალეთ და მსხვილად დაჭერი. ხორცი დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი კი ალყა-ალყა. წიწაკა მსხვილად დაჭერით,ბადრიჯანი ნახევარ რგოლებად, იმავე ზომაზე დაჭერით კარტოფილი. მწვანილი ხელით დააქუცმაცეთ. დაჭრილ ხორცსა და ბოსტნეულს მოაყარეთ ნარილი,პილპილი. დაჭრილი ინგრედიენტები ხელით კარგად აურიეთ. ქოთანში მოათავსეთ კარაქი. შემდეგ შიგ ჩაყარეთ დაჭრილი ინგრედიენტები. ზემოდან დააწყვეთ დაჭრილი პამიდორი. მორთეთ რეჰანის ფოთლებით და შედგით მაღალ ტემპერატურაზე 30-40 წუთით,სანამ ხორცი არ მომზადდება.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



2014-06-15, 1:49 PM
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: საკვები, sachemeli, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado, sakvebi, kulinaria mzareuli receptebi, კულინარია მზარეული რეცეპტები, საჭმელი
ნანახია: 1477 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]