მომზადების წესი: მოამზადეთ საჭირო ინგრედიენტები: ხორცი, ბოსტნეული და სანელებლები. პომიდორს კანი გააცალეთ და მსხვილად დაჭერი. ხორცი დაჭერით საშუალო ზომის ნაჭრებად, ხახვი კი ალყა-ალყა. წიწაკა მსხვილად დაჭერით,ბადრიჯანი ნახევარ რგოლებად, იმავე ზომაზე დაჭერით კარტოფილი. მწვანილი ხელით დააქუცმაცეთ. დაჭრილ ხორცსა და ბოსტნეულს მოაყარეთ ნარილი,პილპილი. დაჭრილი ინგრედიენტები ხელით კარგად აურიეთ. ქოთანში მოათავსეთ კარაქი. შემდეგ შიგ ჩაყარეთ დაჭრილი ინგრედიენტები. ზემოდან დააწყვეთ დაჭრილი პამიდორი. მორთეთ რეჰანის ფოთლებით და შედგით მაღალ ტემპერატურაზე 30-40 წუთით,სანამ ხორცი არ მომზადდება.