Загрузка...
ჩურჩხელა / churchkhela - churchxela - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ჩურჩხელა / churchkhela - churchxela


2014-06-15, 1:42 PM


ნიგოზი დაჭერით ოთხ ნაწილად. ძაფი გადაკეცეთ ორპირად, გამოკვანძეთ და ნემსით აასხით ნიგვზები ისე, რომ ლებნებს ერთი მიმართულება ჰქოდეთ, შემდეგ გაუკეთეთ ყუნწები და ერთი დღით გაკიდეთ, რომ გაშრეს. 1 ლ ბადაგი ჩაასხით ქვაბში და შეათბეთ, დაამატეთ 1 სავსე ჩ.ჭ რუხი ფქვილი და თან გამუდმებით ურიეთ. თათარა ხარშეთ საშუალო ცეცხლზე. როდესაც თათარა ადუღდება, შესქელლდება და ზელისას ღიია ფერის ზოლები დაემჩნევა, ცეცხლს დაუწიეთ.ამ დროს თათარის ტემპერატურა დაიწევს და შეგიძლიათ ამოავლოთ ჩურჩხელა. ნიგოზაცმული ძაფი მოათავსეთ თათარაში, ხის კოვზით ზემოდანაც თათარა წაუსვით. ნიგოზი მთლიანად უნდა იყოს დაფარული თათარით. ძაფის ყუნწისწრაგად ამოწიეღ თათარიდან და გადაკიდეთ ხარიხაზე. მზიან ამინდში ჩურჩხელის გაშრობას 9-10 დღე სჭირდება. გამშრალი ჩურჩხელა ტილოს ნაჭერში გაახვიეთ და მშრალ გრილ ადგილას შეინახეთ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: საკვები, sachemeli, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado, sakvebi, kulinaria mzareuli receptebi, კულინარია მზარეული რეცეპტები, საჭმელი
ნანახია: 216 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0