ჩურჩხელა / churchkhela - churchxela - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ჩურჩხელა / churchkhela - churchxela

ნიგოზი დაჭერით ოთხ ნაწილად. ძაფი გადაკეცეთ ორპირად, გამოკვანძეთ და ნემსით აასხით ნიგვზები ისე, რომ ლებნებს ერთი მიმართულება ჰქოდეთ, შემდეგ გაუკეთეთ ყუნწები და ერთი დღით გაკიდეთ, რომ გაშრეს. 1 ლ ბადაგი ჩაასხით ქვაბში და შეათბეთ, დაამატეთ 1 სავსე ჩ.ჭ რუხი ფქვილი და თან გამუდმებით ურიეთ. თათარა ხარშეთ საშუალო ცეცხლზე. როდესაც თათარა ადუღდება, შესქელლდება და ზელისას ღიია ფერის ზოლები დაემჩნევა, ცეცხლს დაუწიეთ.ამ დროს თათარის ტემპერატურა დაიწევს და შეგიძლიათ ამოავლოთ ჩურჩხელა. ნიგოზაცმული ძაფი მოათავსეთ თათარაში, ხის კოვზით ზემოდანაც თათარა წაუსვით. ნიგოზი მთლიანად უნდა იყოს დაფარული თათარით. ძაფის ყუნწისწრაგად ამოწიეღ თათარიდან და გადაკიდეთ ხარიხაზე. მზიან ამინდში ჩურჩხელის გაშრობას 9-10 დღე სჭირდება. გამშრალი ჩურჩხელა ტილოს ნაჭერში გაახვიეთ და მშრალ გრილ ადგილას შეინახეთ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



2014-06-15, 1:42 PM
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: საკვები, sachemeli, როგორ მოვამზადო, rogor movamzado, sakvebi, kulinaria mzareuli receptebi, კულინარია მზარეული რეცეპტები, საჭმელი
ნანახია: 298 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: