დაბეგვილი ბატკნის ხორცის კერძი "ლუდოვიკო" / dabegvili batknis khorcis kerdzi "ludoviko" (mzareuli, gurmani, kulinaria, receptebi) - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

დაბეგვილი ბატკნის ხორცის კერძი "ლუდოვიკო" / dabegvili batknis khorcis kerdzi "ludoviko" (mzareuli, gurmani, kulinaria, receptebi)
2013-04-20, 10:27 PM
www.auf.ge -


შემადგენლობა:
შემადგენლობა:
1 კგ ბატკნის ხორცი
1 ცალი სტაფილო
2 კბილი ნიორი
ზეთი
ოხრახუში, მარილი, შავი პილპილი.

მომზადების წესი:
ბატკნის ხორცი უნდა გააჩეროთ წყლისა და ვაშლის ძმრის სუსტ ნაზავში (დაახლოებით 5-6 საათი). რომ ამოიღებთ, გააშრეთ, გაახვიეთ ნაჭერში და დაბეგვეთ. შემდეგ წაუსვით ნიორი, მოაყარეთ მარილი, შავი პილპილი (სურვილისამებრ, შეგიძლიათ შეასუნელოთ).

ხორცი რულეტივით დაახვიეთ, ზევიდან დაალაგეთ გრძლად დაჭრილი სტაფილო და გააჩერეთ ნახევარი საათი, შემდეგ შედგით გახურებულ ღუმელში. ხორცის შესაწვავად აუცილებლად გამოიყენეთ ცოტაოდენი ზეთი. შეწვის დროს შიგადაშიგ ასხით ხოლმე ის წვენი, რომელსაც ხორცი გაუშვებს. მომზადებულ კერძს მოაყარეთ დაჭრილი ოხრახუში.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, მზარეული, გემრიელი რეცეპტები, mzareuli, gurmani, kulinaria, რეცეპტები, gemrieli receptebi, receptebi, გურმანი ნანახია: 700 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: