კვერცხი პომიდვრითა და სულგუნით / kverckhi pomidvrita da sulgunit
| 2013-04-08, 2:55 PM |
|
შემადგენლობა:
კვერცხი 5ც.
პომიდორი 200გრ.
ყველი 500გრ.
ოხრახუში 3–4 ძირი
მარილი გემოვნებით
ზეთი შესაწვავად.
მომზადების წესი:
პომიდორს მოვაცალოთ კანი და დავჭრათ კუბიკებად, მოვათავსოთ ტაფაზე და დავასხათ ზეთი, ვთუშოთ ნელ ცეცხლზე 3–5 წუთი ნახევრად მომზადებამდე, შემდეგ დავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი ყველი, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, მოვაყაროთ მარილი, მოვასხათ ათქვეფილი კვერცხი, ავურიოთ და გავაჩეროთ გაზქურაზე 5–7 წუთი. მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი გემოვნებით.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite
| ტეგები: მზარეული, კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, gurmani, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, gemrieli receptebi, receptebi, გურმანი
|
ნანახია: 1545 | რამოტვირთვები: 0
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[
რეგისტრაცია |
შესვლა ]