Загрузка...
ბადრიჯანი წიწაკით / badrijani tscitscakit - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ბადრიჯანი წიწაკით / badrijani tscitscakit


2013-04-08, 2:55 PM

www.auf.ge -


შემადგენლობა:
კვერცხი 5ც.
პომიდორი 200გრ.
ყველი 500გრ.
ოხრახუში 3–4 ძირი
მარილი გემოვნებით
ზეთი შესაწვავად.

მომზადების წესი:
პომიდორს მოვაცალოთ კანი და დავჭრათ კუბიკებად, მოვათავსოთ ტაფაზე და დავასხათ ზეთი, ვთუშოთ ნელ ცეცხლზე 3–5 წუთი ნახევრად მომზადებამდე, შემდეგ დავამატოთ კუბიკებად დაჭრილი ყველი, წვრილად დაჭრილი ოხრახუში, მოვაყაროთ მარილი, მოვასხათ ათქვეფილი კვერცხი, ავურიოთ და გავაჩეროთ გაზქურაზე 5–7 წუთი. მომზადების შემდეგ მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილი გემოვნებით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, gurmani, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, gemrieli receptebi, receptebi, გურმანი
ნანახია: 464 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0