შემწვარი ხორცი ფორთოხლით / shemtscvari khorci fortokhlit - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

შემწვარი ხორცი ფორთოხლით / shemtscvari khorci fortokhlit
2013-04-20, 4:35 PM
www.auf.ge -


შემადგენლობა:
ღორის ხორცი (მხრის ნაჭერი) - 1 კგ.
ფორთოხალი - 1-2 ც.
თაფლი - 1 ს.კ.
მარილი, რეჰანი - გემოვნებით
აურიეთ ერთმანეთში - შავი პილპილი, დარიჩინი და დაფქული ქინძი.

რჩევა:
ეს კერძი ძალიან გემრიელია და ორიგინალურად გამოიყურება

მომზადების წესი:
ხორცის ნაჭერს მოაყარეთ მარილის, პილპილის, დარიჩინისა და ქინძის ნარევი. კარგად გარეცხეთ ფორთოხალი, რადგან მისი გამოყენება კანიანად მოგიწევთ. დაჭერით მსხვილ ნაჭრებად და ჩაალაგეთ დაჭრილ ხორცში.

ზევიდან წაუსვით თაფლის თხელი ფენა, რომ კარგად დაიბრაწოს. მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი ცოტაოდენი რეჰანი და შედგით ღუმელში 200 გრადუსზე 40 წუთის განმავლობაში.

მასალის წყარო: ჟურნალი ”რეიტინგი” (გამოდის ორშაბათობით)


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, გემრიელი რეცეპტები, gurmani, mzareuli, რეცეპტები, kulinaria, gemrieli receptebi, receptebi, გურმანი ნანახია: 506 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: