Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

თეთრ ღვინოში მოხარშული სვია / tetr gvinoshi mokharshuli svia (kulinaria, mzareuli, kulinaria)
2013-04-11, 3:02 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
თევზი (სვია) 1კგ.
თეთრი მშრალი ღვინო 400მლ.
კარაქი 50გრ.
1/2 ლიმონი
მოხარშული კარტოფილი 300–400გრ.
მწვანე ხახვი, კამა და მარილი გემოვნებით.

მომზადების წესი:
სვია გავასუფთავოთ, გავრეცხოთ, მოვათავსოთ ქვაბში, დავასხათ ღვინო ისე რომ თევზს ფარავდეს 1/3–მდე, დავამატოთ კარაქი, მრგვალად დაჭრილი ლიმონი, მოვაყაროთ მარილი, ქვაბს დავაფაროთ თავსახური და ვხარშოთ მომზადებამდე. მოხარშვის შემდეგ თევზი გადმოვიღოთ სასურველ ფორმაზე, ირგვლივ შემოვუწყოთ მოხარშული კარტოფილი, მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი კამა, მწვანე ხახვი და გავაფორმოთ ოხრახუშის ფოთლებით.



გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, მზარეული, გემრიელი რეცეპტები, mzareuli, gurmani, kulinaria, რეცეპტები, gemrieli receptebi, receptebi, გურმანი ნანახია: 1387 | რამოტვირთვები: 0 | კომენტარი: 1 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]