Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ღუმელში შემწვარი ღორის სუკი / ghumelshi shemtsvari ghoris suki
2018-04-18, 9:49 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ღორის სუკი - 1 კგ;
ზეითუნის ზეთი - 1-2 ს/კ;
ლიმონის წვენი - 1 ს/კ;
1/2 ლიმონის ცედრა;
მარილი და პილპილი;
მდოგვი - 1 ჩ/კ;
ნიორი - 1 კბილი;

მომზადების წესი:
ერთმანეთში ავურიოთ ზეთი, დაჭყლეტილი ნიორი, მარილი, პილპილი, მდოგვი, ლიმონის ცედრა და წვენი. მიღებული ნარევი ყველა მხრიდან კარგად წავუსვათ ხორცის ნაჭრებს. გადავიტანოთ ტაფაში და შევწვათ 180-200 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 30 - 40 წუთი. ხორცის ზომის და წვის სასურველი სტადიის გათვალისწინებით.
პერიოდულად ფუნჯით გადავუსვათ გამოშვებული წვენი, მივიღებთ უგემრიელეს, არომატულ და ნაზ ხორცს. ზედმეტად არ უნდა გამოვაშროთ.
ღუმლიდან გამოღების შემდეგ 15 წუთი დავასვენოთ და შემდეგ დავჭრათ თხელ ნაჭრებად.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: მდოგვი, შემწვარი ღორის ხორცი, ღორის სუკი, შემწვარი ხორცი, ghoris suki, shemwvari goris xorci, ნიორი, shemtsvari ghoris khorci, goris suki, ღორის ხორცი ნანახია: 906 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]