მომზადების წესი:
მჭლე ხორცს მოაყარეთ მარილი და წაუსვით ზეითუნის ზეთი.
შეწვით ტაფაზე, სანამ არ გავარდისფრდება. შემდეგ გადაიღეთ საცხობ ტაფაზე, დაუმატეთ 1/3 ჭიქა წყალი და აცხვეთ ღუმელში, 180С-ზე დაახლოებით 2 სთ.
ყვავილოვანი კომბოსტო დაანაწევრეთ პატარა ყვავილედებად და მოხარშეთ.
კარტოფილი გაფცქვენით, დიდ ნაჭრებად დაჭერით და მოხარშეთ ცალკე ქვაბში.
მოათავსეთ მოხარშული კომბოსტო და კარტოფილი ბლენდერში, დაუმატეთ რძე და ნაღების კარაქი. დააბლენდერეთ, რომ მიიღოთ პიურე.
მაგიდასთან ხორციც და პიურეც მიიტანეთ ცხლად. პიურეს მოასხით წვენი, ხორცის საცხობი ტაფიდან.