Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ნაღების ნაყინი ჟოლოთი / naghebis nakini jholoti
2017-08-22, 2:14 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ნაღები 35 % - 500 მლ
შაქარი - 125 გ
ვანილის ექსტრაქტი - 1,5 ჩ/კ
ჟოლოს ჯემი - 150 გ
ჟოლო - 100 გ

მომზადების წესი:
თავდაპირველად მოამზადეთ სიროფი: 125 გ შაქარს დაასხით 125 მლ წყალი, დადგით ცეცხლზე და ხარშეთ, სანამ შაქარი ბოლომდე არ გადნება. შემდეგ გააცივეთ.
ათქვიფეთ ნაღები გასქელებამდე, დაუმატეთ შაქრის სიროფი და ვანილის ექსტრაქტი, თან შეუჩერებლად თქვიფეთ.
გადაიტანეთ მიღებული მასა კონტეინერში და მოათვსეთ საყინულეში 2 საათით.
შემდეგ გამოიღეთ ნაყინი საყინულედან, მოათავსეთ ბლენდერის ჭიქაში და ათქვიფეთ.
გადაიტანეთ ისევ კონტეინერში, დაუმატეთ ჟოლოს ჯემი, ორნავ ამოურიეთ და მოათავსეთ საყინულეში ახლა უკვე 6 საათით.
სუფრასთან მიტანის წინ მორთეთ ცოცხალი ჟოლოთი.
გემრიელად მიირთვით!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: ninamzareuli | ტეგები: naghebi, კულინარია, kulinaria, ნაყინი, jholo, რძე, ჟოლო, nayini, ნაღები, rdze ნანახია: 1065 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]