Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ქათამი ტოსკანურად ნაღებით / qatami toskanurad naghebit
2019-03-07, 3:14 AM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ქათმის ხორცი კანიანად, 4 ნაჭერი
მარილი გემოვნებით-ქათმისთვის
პილპილი გემოვნებით-ქათმისთვის
ზეთი
ნივრის 3 კბილი, დაჭრილი
ხახვი ნახევარი, წვრილად დაჭრილი
პამიდორი 1 ცალი, დაჭრილი
ისპანახი 2 ჭიქა (450გრამი)
ნაღები 2 ჭიქა
მარილი 1 ჩაის კოვზი
პილპილი 1 ჩაის კოვზი
პარმეზანის ყველი 50 გრამი
ოხრახუში 2 სუფრის კოვზი


მომზადების წესი:
ქათმის ხორცი მოათავსეთ ჯამში, მოაყარეთ მარილი, პილპილი და აზილეთ ერთმანეთშ.
ცეცხლზე დადეთ ტაფა, დაასხით ზეთი და შეწვით ქათმის ხორცი
ქათმის შეწვის შემდეგ გადმოიღეთ თეფშზე.
იგივე ტაფაზე დაყარეთ ნიორი, ხახვი, ისპანახი, პამიდორი მოურიეთ კარგად და ცოტა ხანში მოასხით ნაღები. მოაყარეთ მარილი და პილპილი. თან ურიეთ.
ცოტა ხანში მასას დაუმატეთ პარმეზანის ყველი და ოხრახუში. მოურიეთ.
დაუმატეთ შემწვარი ქათმის ხორცი, ადუღეთ ერთად რომ ქათმის ხორცმა შეიწოვოს სოუსი, თან კოვზით მოასხით ხორცს სოუსი.
ცოტა ხანი აცადეთ ტაფაზე და დელიკატესიც მზად არის.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikadzamiashvili | ტეგები: ნაღები, ქათმის ხორცი, qatami, recepti, qatmis khorci, ქათამი ტოსკანურად, kulinaria, rogor movamzadot, როგორ მოვამზადოთ, რეცეპტი, ქათამი, naghebi, კულინარია, qatami toskanurad, qatmis xorci ნანახია: 1890 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]