Загрузка...
ქათმის ღვიძლი იაპონურად / qatmis gvidzli iaponurad - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ქათმის ღვიძლი იაპონურად / qatmis gvidzli iaponurad


2016-10-12, 12:39 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
5 ს/კ სოიოს სოუსი
500 გ ქათმის ღვიძლი
2 ს/კ მცენარეული ზეთი
1 მწვანე ბულგარული წიწაკა
1-2 კბილი ნიორი
2 ს/კ შაქარი
1 ჩ/კ შირბახტის ზეთი
2 ს/კ ხერესი დამატებული
1/2 ჩ/კ შაქარი
ბოლოკი, მწვანე ხახვი და ჯანჯაფილი სურვილისამებრ

მომზადების წესი :
ღრმა ჯამში ჩავასხათ სოიოს ზეთი, ხერესი შაქრით, ჩავაწყოთ დაჭრილი ქათმის ღვიძლი. გავაჩეროთ 20-30 წუთის განმავლობაში, დროდადრო მოვურიოთ. 30 წუთის შემდეგ ამოვიღოთ ღვიძლის ნაჭრები და შევწვათ ცხელ ცხიმიან ტაფაზე 3-4 წუთი, სანამ არ მიიღებს ყავისფერ შეფერილობას. დავამატოთ დაჭრილი მწვანე წიწაკა, ხახვი, ნიორი, ჯანჯაფილი და განვაგრძოთ შეწვა კიდევ 2-3 წუთი. ღვიძლის ნაჭრები უნდა იყოს გარედან ყავიფერი. დავასხათ ზემოდან სოიოს ზეთი, მოვაყაროთ შაქარი და კარგად ავურიოთ. დავამატოთ შირბახტის ზეთი. კერძი შეიძლება, სურვილისამებრ, მოვრთოთ ბოლოკის თხელი ნაჭრებით.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: kulinariamzareuli | ტეგები: ქათმის ღვიძლი, janjafili, qatami, ქათამი, qatmis xorci, ქათმის ხორცი, ქათმის ფილე, qatmis ghvidzli, qatmis khorci, boloki
ნანახია: 227 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0