მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ჟოლოს მურაბა / jholos muraba
2017-06-17, 11:09 PM |
შემადგენლობა:
1 კგ. ჟოლო
1 4⁄5 კგ. შაქარი
მომზადების წესი:
1 ჟოლო გავრეცხოთ და დავყაროთ თუშფალანგზე, რომ დაიწრიტოს.
2 გარეცხილი ჟოლო და შაქარი ფენა-ფენა ჩავყაროთ ემალის ქვაბში და მაშინვე ხის კოვზით მოვურიოთ. იმდენ ხანს ვურიოთ, სანამ ბოლომდე არ გაიხსნება და შემდეგ თავსახური დავაფაროთ.
3 ასე ვურიოთ რამდენიმე დღის განმავლობაში, დღეში რამოდენიმეჯერ. გავუსინჯოთ ხოლმე გემო და რომ დავრწმუნდებით, რომ შაქარი ბოლომდე გაიხსნა, ჩავასხათ რეზბიან ქილებში და მაცივარში შევდგათ.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |