Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ჟოლოს მურაბა / jholos muraba
2017-06-17, 11:09 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 კგ. ჟოლო
1 4⁄5 კგ. შაქარი

მომზადების წესი:
1 ჟოლო გავრეცხოთ და დავყაროთ თუშფალანგზე, რომ დაიწრიტოს.
2 გარეცხილი ჟოლო და შაქარი ფენა-ფენა ჩავყაროთ ემალის ქვაბში და მაშინვე ხის კოვზით მოვურიოთ. იმდენ ხანს ვურიოთ, სანამ ბოლომდე არ გაიხსნება და შემდეგ თავსახური დავაფაროთ.
3 ასე ვურიოთ რამდენიმე დღის განმავლობაში, დღეში რამოდენიმეჯერ. გავუსინჯოთ ხოლმე გემო და რომ დავრწმუნდებით, რომ შაქარი ბოლომდე გაიხსნა, ჩავასხათ რეზბიან ქილებში და მაცივარში შევდგათ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: რეცეპტი, მზარეული, კულინარია, შაქარი, რეცეპტები, jholo, ჟოლო, kulinaria mzareuli receptebi, shaqari, წყალი ნანახია: 1303 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]