Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ალუბლის მურაბა / alublis muraba
2017-06-17, 11:03 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
2 კგ. ალუბალი
2 კგ. შაქარი
200 მლ. წყალი

მომზადების წესი:
1 შაქარი დიდ ქვაბში ჩაყარეთ და დაუმატეთ 200 მლ წყალი.
2 ქვაბი მაღალ ტემპერატურაზე მოათავსეთ და ხშირად ურიეთ.
3 გარეცხეთ ალუბალი და მოაშორეთ ყუნწები. როდესაც შაქრისა და წყლისაგან სიროფს მიიღებთ, ალუბალი ქვაბში ჩაყარეთ.
4 ხარშეთ ძალიან დაბალ ტემპერატურაზე 2–2.5 საათით. დროდადრო მოურიეთ. ზედაპირზე მომდგარი ქაფი ხშირ–ხშირად მოაცილეთ.
5 როცა მურაბა მოიხარშება, გადმოდგით ცეცხლიდან და ბოლომდე გააცივეთ. მურაბა შეგიძლიათ, ჰერმეტულ ქილებში 12 თვემდე ან უფრო მეტხანსაც შეინახოთ. მიირთვით, როგორც დესერტი. ასევე გამოიყენეთ ნამცხვრის მოსართავად და გასაგემრიელებლად. გემრიელად მიირთვით!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: წყალი, alubali, shaqari, kulinaria mzareuli receptebi, რეცეპტები, ალუბალი, შაქარი, კულინარია, მზარეული, რეცეპტი ნანახია: 1526 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]