ღორის ხორცი სოკოთი / ghoris khorci sokoti - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ღორის ხორცი სოკოთი / ghoris khorci sokoti

შემადგენლობა:
ღორის ხორცი 600გ,
სოკო 400გრ,
ნაღები – 23%–200მლ.
მარილი , შავი პილპილი და ხმელი ქინძი გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ღორის ხორცის უცხიმო ნაჭრები დაჭერით , ამოსვარეთ მარილში და შავ პილპილში; ტაფაში მოათავსეთ და შეწვით შეწითლებამდე. გადმოდგით, ტაფაში მოათავსეთ დაჭრილი სოკო ( შეგიძლიათ კონსერვირებულიც)და მოთუშეთ. აიღეთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელი ღუმელში შესადებად . მასში მოათავსეთ შემწვარი ღორის ხორცი , შემდეგ სოკო და ზემოდან გადაასხით ნაღები. მარილი , შავი პილპილი და ხმელი ქინძი გემოვნებით. გამოაცხვეთ 180° –ზე 30 წუთი. ღორის ხორცი 600გ, სოკო 400გრ, ნაღები – 23%–200მლ. ( არა არაჟანი და არა მაიონეზი).


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



2013-03-02, 1:59 PM
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: ღორის ხორცის კერძები, sokoebi, ღორის ხორცის კერძი, ღორის ხორცის, goris xorcis kerdzebi, Soko, ხორცის კერძები, ღორი, ხორცი, ხორცეული
ნანახია: 459 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: