Загрузка...
ღორის ხორცი გოგრით და ბრინჯით / goris xorci gogrit da brinjit - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ღორის ხორცი გოგრით და ბრინჯით / goris xorci gogrit da brinjit


2013-03-02, 1:57 PM


შემადგენლობა:
ღორის ხორცი – 500 გ
გოგრა – 400 გ
ხახვი – 1 თავი
ბრინჯი – 100 გ
ხორცის ბულიონი – 2 ჭიქა
მცენარეული ზეთი – შესაწვავად
სანელებლები, მარილი – გემოვნებთ

მომზადების წესი:
ხორცი კუბიკებად დაჭერით, ხახვი აკეპეთ. ღრმა, სქელძირიან ქვაბში ზეთი ჩაასხით, გააცხელეთ და ხახვი მოშუშეთ, შემდეგ დაუმატეთ ხორცი, მოურიეთ და ცოტა მობრაწეთ. შემდეგ დაუმატეთ კუბიკებად დაჭრილი გოგრა, შეაზავეთ სანელებლებით და მარილით, მოურიეთ და ნელ ცეცხლზე 10 წუთი შუშეთ. ჩაასხით ბულიონი, ჩაუმატეთ ბრინჯი და ცეცხლზე მანამ გააჩერეთ, სანამ ბრინჯი კარგად არ გაიქნება. ბოლოს მოურიეთ და სუფრასთან ცხელი მიიტანეთ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: ღორის ხორცის კერძები, ღორის ხორცის კერძი, ღორის ხორცის, goris xorcis kerdzebi, ხორცის კერძები, ღორი, ხორცი, ხორცეული
ნანახია: 362 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0