Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ღორის ხორცის მუჟუჟი

შემადგენლობა:
ღორის ხორცი-1კგ
დაფნის ფოთოლი-2ცალი
ძმარი-3/4 ჩაის ჭიქა
შავი პილპილის მარცვლები,
მარილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
გარეცხილი, ნაჭრებათ დაჭრილი ღორის ხორცი ქვაბში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი ისე, რომ ხორცს ფარავდეს. დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი, პილპილი, მარილი და მოვხარშოთ. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, დავასხათ ძმარი და წამოდუღებისთანავე ცეცხლიდან გადმოვდგათ. მერე ჩავასხათ შეფერილ ჭურჭელში და გავაციოთ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



2013-03-02, 2:01 PM
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: ღორის ხორცის კერძები, ღორის ხორცის კერძი, goris xorcis kerdzebi, ღორის ხორცის, ხორცის კერძები, მუჟუჟი, ღორი, ხორცი, mujuji, ხორცეული
ნანახია: 2965 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]