Загрузка...
ღორის ხორცის მუჟუჟი - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ღორის ხორცის მუჟუჟი


2013-03-02, 2:01 PM


შემადგენლობა:
ღორის ხორცი-1კგ
დაფნის ფოთოლი-2ცალი
ძმარი-3/4 ჩაის ჭიქა
შავი პილპილის მარცვლები,
მარილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
გარეცხილი, ნაჭრებათ დაჭრილი ღორის ხორცი ქვაბში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი ისე, რომ ხორცს ფარავდეს. დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი, პილპილი, მარილი და მოვხარშოთ. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, დავასხათ ძმარი და წამოდუღებისთანავე ცეცხლიდან გადმოვდგათ. მერე ჩავასხათ შეფერილ ჭურჭელში და გავაციოთ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: ღორის ხორცის კერძები, ღორის ხორცის კერძი, goris xorcis kerdzebi, ღორის ხორცის, ხორცის კერძები, მუჟუჟი, ღორი, ხორცი, mujuji, ხორცეული
ნანახია: 1025 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0