შემადგენლობა: ღორის ხორცი-1კგ დაფნის ფოთოლი-2ცალი ძმარი-3/4 ჩაის ჭიქა შავი პილპილის მარცვლები, მარილი – გემოვნებით.
მომზადების წესი: გარეცხილი, ნაჭრებათ დაჭრილი ღორის ხორცი ქვაბში ჩავყაროთ, დავასხათ წყალი ისე, რომ ხორცს ფარავდეს. დავუმატოთ დაფნის ფოთოლი, პილპილი, მარილი და მოვხარშოთ. როცა ხორცი კარგად მოიხარშება, დავასხათ ძმარი და წამოდუღებისთანავე ცეცხლიდან გადმოვდგათ. მერე ჩავასხათ შეფერილ ჭურჭელში და გავაციოთ.