Загрузка...
კვერცხის ფორმის სააღდგომო ლაბი / kverckhis formis saaghdgomo labi - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

კვერცხის ფორმის სააღდგომო ლაბი / kverckhis formis saaghdgomo labi


2014-08-26, 10:56 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
7 კვერცხი
ლორი ან ძეხვი
100 გრ ქათმის ფილე
მუხუდო
სიმინდი
წითელი ბულგარული წიწაკა
2 ს/კ ჟელატინი
მწვანილი

მომზადების წესი:
• მოხარშეთ ქათმის ფილე (ადუღებიდან 20 წთ) მარილიან წყალში. ასევე, დაგჭირდებათ 1 ჭიქა ბულიონი, რომელშიც ფილე იხარშებოდა.

• გახსენით ჟელატინი გადადუღებულ, გაცივებულ წყალში და დატოვეთ იმდენ ხანს, რამდენიც შეფუთვაზეა მითითებული.

• კარგად გარეცხილ კვერცხს ფსკერზე გაუკეთეთ 2-2,5 სმ დიამეტრის ნახვრეტი და გადმოასხით კვერცხის გული და ცილა. ისინი ამ შემთხვევაში ნამდვილად არ დაგჭირდებათ.

• კვერცხის ნაჭუჭის დეზინფექციისთვის მოათავსეთ ისინი რამოდენიმე წუთით თბილ, სოდიან წყალში.

• ლორი და ბულგარული წიწაკა დაჭერით პატარა კუბიკებად.

• წყალში გახსნილი ჟელატინი შეურიეთ 1 ჭიქა ბულიონს.

• კვერცხის ნაჭუჭი მოათავსეთ კვერცხის სპეციალურ დასადებზე ან პატარა ზომის ჭიქაში და ზემოთ აღნიშნული ინგრედიენტები მასში შემდეგი თანმიმდევრობით მოათავსეთ: მწვანილი, ბულგარული წიწაკა, ქათმის ფილე, მუხუდო, სიმინდი.

• მოასხით ზემოდან ჟელატინნარევი ბულიონი და ერთი ღამით მაცივარში დატოვეთ.

• მზა კვერცხს მოაშორეთ ნაჭუჭი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: sachmeli, kulinaria mzareuli, sachmlis momzadeba, საკვების მომზადება, საკვები, sakvebis momzadeba, sakvebi, კულინარია მზარეული რეცეპტები, საჭმლის მომზადება, საჭმელი
ნანახია: 347 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0