Загрузка...
ჟოლოს ტარტი / jholos tarti - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ჟოლოს ტარტი / jholos tarti


2014-08-26, 10:24 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 ჭიქა ფქვილი
115 გრამი კარაქი
2 სუფრის კოვზი დაფქული შაქარი
4 ჭიქა ჟოლო
225 გრამი ჟოლოს ჯემი

მომზადების წესი:
1. საშუალო ზომის თასში გათქვიფეთ ფქვილი, კარაქი და შაქრის პუდრა. მიღებული მასა გააცივეთ 1 საათით.

2. გააცხელეთ ღუმელი 190 C გრადუსზე.

3. გაცივებული ცომი ხელით თანაბრად გააბრტყელეთ 24 სმ დიამეტრის ტარტის ფორმაზე. შედგით გახურებულ ღუმელში და აცხვეთ 10 წუთის განმავლობაში. გამოცხობის შემდეგ აცალეთ გაცივება.

4. გადაანაწილეთ ჟოლოები გამომცხვარ ცომზე. მიიყვანეთ ჟოლოს ჯემი დუღილამდე მიკროტალღოვან ღუმელში. შემდეგ მოასხით ბისკვიტზე გადანაწილებულ ხილს.

5. შეფუთეთ ტარტი კულინარიული ცელოფნით და 1 საათით შედგით მაცივარში გასაცივებლად.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: sachmeli, kulinaria mzareuli, sachmlis momzadeba, საკვების მომზადება, საკვები, sakvebi, sakvebis momzadeba, კულინარია მზარეული რეცეპტები, საჭმლის მომზადება, საჭმელი
ნანახია: 383 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0