მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
აჯაფსანდალი / ajafsandali
2014-04-06, 4:59 PM |
შემადგენლობა:
2კგ. ბადრიჯანი
4 ც. ბულგარული მწიწაკა (წითელი და მწვანე)
2 თავი ხახვი
6 ც. პამიდორი
სტაფილო 1 ცალი
200 გრ. ზეთი
მწვანილები: ქინძი, ოხრახუში
მარილი და პილპილი გემოვნებით
მომზადების წესი:
ბადრიჯანი გავთალოთ, დავჭრათ რგოლებად, მოვაყაროთ მარილი და გავაჩეროთ1 საათი, წვენს რომ გამოუვებს გავწუროთ ხელით და შევწვათ ზეთში.
ხახვი და ბულგარული მწიწაკა დავჭრათ ალყა-ალყა. სტაფილო დავჭრათ რგოლებად. ეს ყველაფერი მოვშუშოთ ზეთიან ტაფაზე. ფრთხილი მორევით. ამას დაუმატოთ უკვე შემწვარი ბადრიჯანი. ზემოდან მოვასხათ სახეხზე გახეხილი პამიდორი. ცოტა წამოვადუღოთ. მოვაყაროთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, მარილი და პილპილი გემოვნებით.
გემრიელად მიირთვით!
Tags: სამარხვო კერძები, samarkhvo kerdzebi, samarxvo kerdzebi, სამარხვო კერძი, samarkhvo kedzi, samarxvo kerdzi, Кулинария, рецепты, კულინარია, რეცეპტები, kulinaria, receptebi, აჯოფსანდალი, აჯოპსანდალი, აჯაპსანდალი, აჯაფსანდალი, ajopsandali, ajofsandali, ajapsandali, ajafsandali
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |