მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
თევზი პამიდორში / tevzi pomidorshi
2014-04-15, 10:12 AM |
შემადგენლობა:
1 თავი ხახვი
1 კბილი ნიორი
2 ს.კ. ზეითუნის ზეთი
1 ს.კ. შაქარი
2 ს.კ. ტომატპასტა
1 ქილა (400 გ) დაჭრილი პამიდორი წვენში
0,5 ს.კ. თავშავა
400 გ თევზის ფილე
6 ს.კ. ნაღები
2 ს.კ. დაკეპილი ოხრახუში
მარილი, წიწაკა – გემოვნებით.
მომზადების წესი:
ნიორი და ხახვი დავკეპოთ და 2 ს.კ. ზეთში მოვშუშოთ. დავაყაროთ 1 ს.კ. შაქარი, 1 წუთში დავუმატოთ ტომატპასტა, პამიდორი, მარილი და წიწაკა. მოვაყაროთ თავშავა და თავახდილი 10 წუთი ვადუღოთ დაბალ ცეცხლზე. თევზი 3 სმ ზომის ნაჭრებად დავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი და წიწაკა. ნაღები დავუმატოთ პამიდვრის სოუსს, ჩავუმატოთ თევზის ნაჭრები და თავდახურული 6-8 წუთი ვადუღოთ. ბოლოს დავაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში და გადმოვდგათ ცეცხლიდან.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |