მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ქაშაყი ბურგუნდიულად / qashaki burgundiulad (qashayi)
2014-04-15, 2:18 PM |
შემადგენლობა:
8 ნაჭერი დამარილებული ქაშაყის ფილე
3 თავი ხახვი
500 მლ წითელი ღვინო (სასურველია ბურგუნდიული)
6 ს.კ. წითელი ღვინის ძმარი
3 ს.კ. შაქარი
3 ცალი დაფნის ფოთოლი
4 ცალი მიხაკი
1 ს.კ. თეთრი პილპილის მარცვლები
1 ს.კ. მდოგვის მარცვლები.
მომზადების წესი:
ხახვი ალყა-ალყა დავჭრათ. ღვინოში შევურიოთ ძმარი, დაფნის ფოთლები, შაქარი, პილპილი, მიხაკი, მდოგვის მარცვლები, მოვათავსოთ ქვაბში და მოდუღებამდე მივიყვანოთ (არ ადუღდეს!), შემდეგ გავაციოთ. თევზის ნაჭრები მოვათავსოთ გაციებულ მარინადში და 12 საათი დავაყოვნოთ.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |