Загрузка...
ქაშაყი ბურგუნდიულად / qashaki burgundiulad (qashayi) - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ქაშაყი ბურგუნდიულად / qashaki burgundiulad (qashayi)


2014-04-15, 2:18 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
8 ნაჭერი დამარილებული ქაშაყის ფილე
3 თავი ხახვი
500 მლ წითელი ღვინო (სასურველია ბურგუნდიული)
6 ს.კ. წითელი ღვინის ძმარი
3 ს.კ. შაქარი
3 ცალი დაფნის ფოთოლი
4 ცალი მიხაკი
1 ს.კ. თეთრი პილპილის მარცვლები
1 ს.კ. მდოგვის მარცვლები.

მომზადების წესი:
ხახვი ალყა-ალყა დავჭრათ. ღვინოში შევურიოთ ძმარი, დაფნის ფოთლები, შაქარი, პილპილი, მიხაკი, მდოგვის მარცვლები, მოვათავსოთ ქვაბში და მოდუღებამდე მივიყვანოთ (არ ადუღდეს!), შემდეგ გავაციოთ. თევზის ნაჭრები მოვათავსოთ გაციებულ მარინადში და 12 საათი დავაყოვნოთ.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, kulinariuli receptebi, გემრიელი რეცეპტები, mzareuli, kulinaria, gemrieli receptebi, samzareulo, კულინარული რეცეპტები, სამზარეულო
ნანახია: 427 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0