Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

რიზოტო ჭარხლით / rizoto charkhlit
2014-04-15, 4:14 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
450 მლ ბოსტნეულის ბულიონი
3 თავი ხახვი
1 ს.კ. ზეითუნის ზეთი
120 გ რიზოტოს ბრინჯი
100 მლ თეთრი ღვინო
250 გ მოხარშული ჭარხალი
1 კონა მწვანე ხახვი
25 გ პარმეზანი
მარილი, პილპილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ბულიონი წამოვადუღოთ და თბილად დავდგათ. ხახვი წვრილად დავჭრათ და ზეთში მოვშუშოთ. დავუმატოთ ბრინჯი და ამოვურიოთ. დავასხათ ღვინო და ავადუღოთ, თან ვურიოთ. ცეცხლს დავუწიოთ, დავასხათ 150 მლ ბულიონი და 20 წუთი ვშუშოთ. ბულიონი რომ დააშრება, ნელ-ნელა დანარჩენიც ვუმატოთ. ბრინჯს ხშირად ამოვურიოთ. მომზადებამდე 5 წუთით ადრე რიზოტოს დავუმატოთ 1 სმ ზომის ნაჭრებად დაჭრილი ჭარხალი, ბოლოს მოვაყაროთ გახეხილი პარმეზანი და დაჭრილი მწვანე ხახვი.

მასალის წყარო: VinoGe.Com


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: სამზარეულო, კულინარული რეცეპტები, samzareulo, gemrieli receptebi, kulinaria, mzareuli, გემრიელი რეცეპტები, kulinariuli receptebi, კულინარია, მზარეული ნანახია: 1267 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]