Загрузка...
ცხვრის შემწვარი ნეკნები / ckhvris shemtsvari neknebi - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ცხვრის შემწვარი ნეკნები / ckhvris shemtsvari neknebi


2014-04-05, 12:56 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
2 კგ. ცხვის ხორცი (ნეკნები),
4-5 ტოტი როზმარინი,
1 ჩ/კ ძირა,
5-6 ღერი პიტნა,
4-5 ს/კ სოიოს სოუსი,
1 ჭიქა თეთრი მშრალი ღვინო ან 0,5 ჭიქა ლიმონის წვენი,
5 კბილი თხლად დაჭრილი ნიორი,
3 ს/კ ცხვრის ქონი ან ერბო,
მარილი და პილპილი გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ცხვრის ხორცი დავჭხლითოთ დანით, წავუსვათ ძირა, მარილი, პილპილი და დავჭხლეტილ ადგილებში ჩავტენოთ ნივრის ნაჭრები. ცალკე მოვამზადოთ მარინადი: ღვინო და სოიოს სოუსი ერთმანეთში ავურიოთ, დავასხათ ხორცს და შევდგათ მაცივარში მთელი ღამით.

დილით ხორცი გამოვიღოთ და დავდოთ ქონწასმულ თუნუქის ფურცელზე, შემოვუწყოთ როზმარინის ტოტები და პიტნის ღერები და შევდგათ კარგად გახურებულ ღუმელში. დროდადრო ხორცს ზემოდან მოვასხათ შენამწვარი ცხიმი და მარინადის წვენი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: მზარეული, კულინარია, cxvris shemwvari neknebi, kulinaria, gemrieli receptebi, повар, cxvari, ckhvris shemtsvari neknebi, кулинария, вкусные рецепты
ნანახია: 425 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0