ყველიანი წვნიანი / yveliani wvniani - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ყველიანი წვნიანი / yveliani wvniani
2014-03-07, 8:31 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
2 ნაჭერი თეთრი პური
2 ს.კ. კარაქი
1 ლ. ხორცის ბულიონი ან წყალი
7-8 ს.კ. გახეხილი ყველი (შვეიცარიული ან ჰოლანდიური)
1 ჭიქა რძისა და ნაღების ნარევი
ოხრახუში
მარილი, პილპილი, კოჭა.

მომზადების წესი:
პური დავჭრათ პატარა ნაჭრებად, ჩავყაროთ ქვაბში და კარაქში შევბრაწოთ. დავუმატოთ ბულიონი და დაბალ ცეცხლზე ვხარშოთ 10 წუთის განმავლობაში. შემდეგ დავუმატოთ რძისა და ნაღების ნარევი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ გახეხილი ყველი და ვურიოთ მის ჩადნობამდე. წვნიანი შევანელოთ მარილით, პილპილითა და კოჭათი, მოვაყაროთ დაჭრილი ოხრახუში.



რჩევა– ეს წვნიანი მდნარი ყველითაც შეგიძლიათ მოამზადოთ, ამ შემთხვევაში 200-250 გ. მდნარი ყველი დაგჭირდებათ. ორიგინალური იქნება, თუ წვნიანს მომცრო, გულამოცლილ პურებში ჩაასხამთ და ასე მიიტანთ სუფრასთან.




გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: supi, supebi, ხორცის ბულიონი, sufebi, ყველიანი წვნიანი, yveliani wvniani, kveli, kulinaria mzareuli receptebi, yveli, sufi ნანახია: 438 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: