Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

კალმარის შნიცელი / kalmaris shniceli
2013-11-02, 4:41 PM
www.auf.ge -


შემადგენლობა:
700 გ კალმარის ფილე
7 ს.კ ხორბლის ფქვილი
3 კვერცხი
6 ს.კ დაფხვნილი ორცხობილა
5 ს.კ ზეითუნის ზეთი
პილპილი
მარილი

მომზადების წესი:
კალმარის ნაჭრები დაბეგვეთ ორივე მხრიდან, 3-4 ადგილას დასერეთ, მოაყარეთ პილპილი და მარილი, ამოავლეთ ჯერ გაცრილ ფქვილში, შემდეგ ათქვეფილ კვერცხში და ბოლოს დაფხვნილ ორცხობილაში.
თევზის ნაჭრები მოათავსეთ ზეთიაბ ცხელ ტაფაში, დაადეთ მძიმე საგანი, დაააფარეთ თავზე და ორივე მხრიდან კარგად დაბრაწეთ.
სუფრასთან მიტანის წინ კალმარის შნიცელს მოასხით ზეთი. გარნირად შემოუწყვეთ შემწვარი კარტოფილი, მწვანე ბარდა, მოხარშული ყვავილოვანი კომბოსტო და სტაფილო.






გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, shniceli, შნიცელი, კალმარის შნიცელი, კალმარი, kulinaria, tevzeuli, kalmaris shniceli, თევზეული, kalmari ნანახია: 1626 | რამოტვირთვები: 0 | კომენტარი: 1 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]