Загрузка...
პანგასიუსის ფილე არაჟნითა და მაიონეზით / pengasiusis file arajhnita da maionezit - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

პანგასიუსის ფილე არაჟნითა და მაიონეზით / pengasiusis file arajhnita da maionezit


2014-10-07, 6:06 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 კგ. პანგასიუსის ფილე
250 გრ. არაჟანი
250 გრ. მაიონეზი
1 ცალი კვერცხი
2 თავი ხახვი
შავი პილპილი
მარილი
პამიდორი სურვილისამებრ

მომზადების წესი:
1. დავჭრათ ფილე სასურველი ზომის ნაჭრებად, ამოვავლოთ საფანელში და შევწვათ ზეთში.

2. როცა შემწვარი ფილე გაცივდება, დავალაგოთ ღუმელის ჭურჭელში, დავაყაროთ ზემოდან დაჭრილი ხახვი, მოვაყაროთ პილპილი და მარილი გემოვნებით.

3. ავურიოთ არაჟანი, მაიონეზი, კვერცხი და თანაბრად მოვასხათ ფილეს. სურვილისამებრ ჰორიზონტალურად გავჭრათ პამიდვრები და დავალაგოთ ზემოდან. ამის შემდეგ შევდგათ ღუმელში და გამოვაცხოთ, სანამ ზემოდან ცოტა არ შეიბრაწება. კერძი მზადაა, გემრიელად მიირთვით!




გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: mzareuli, kulinaria, თევზი, Tevzi, tevzeuli, receptebi, tevzebi, თევზეული, კულინარია მზარეული რეცეპტები, namcxvrebi
ნანახია: 350 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0