Загрузка...
მარილში გამომცხვარი ორაგული / marilshi gamomckhvari oraguli - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

მარილში გამომცხვარი ორაგული / marilshi gamomckhvari oraguli


2016-06-17, 7:47 AM

www.auf.ge -

შემადგენლობა: (4 ულუფა)
20 კგ მთლიანი ორაგული
36 კგ მარილი
4 კგ ჭარხალი
4 ცალი კამა
2000 გრ. შაქარი
400 გრ. პილპილი
400 გრ. არაყი
200 გრ. დიჟონის მდოგვი
200 გრ. ნიორი
800 გრ. ზეითუნის ზეთი
200 გრ. კაპერსი
4 კგ ფორთოხალი

მომზადების წესი:
გავასუფთაოთ თევზი ფარფლებისა და შიგნეულობისგან. თევზს შიგნიდან წავუსვათ მარილი და ჩავდოთ 1 კონა მთლიანი მწვანილი და რგოლებად დაჭრილი ფორთოხალი.

წყალი, ცილა და მარილი - მთლიანად შევურიოთ ერთმანეთს. მარილიანი ნარევი დავდოთ ტაფაზე ერთ ზოლად. მოვათავსოთ ზოლზე თევზი და წავუსვათ ზემოდან და გვერდებზე მარილიანი ნარევი.

ორაგული დაჭერით ულუფებად და მიირთვით გარნირთან ერთად.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikolozqartveli | ტეგები: მზარეული, კულინარია, oraguli, mzareuli, kulinaria, თევზი, Tevzi, tevzeuli, ორაგული, თევზეული
ნანახია: 166 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0