მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ორაგულის ღია სენდვიჩი მდნარი ყველით, კვერცხითა და ავოკადოთი / oragulis ghia sendvichi mdnari kvelit, kverckhita da avokadoti
2018-03-17, 3:44 AM |
შემადგენლობა:
100 გრ. შებოლილი ორაგულის ფილე
50 გრ. მდნარი ყველი
1 კვერცხი
100 გრ. ავოკადო
1 გრ. წითელი წიწაკა
1 რუხი პური
მომზადების წესი:
რუხი პურის ნაჭერზე წავუსვათ მდნარი ყველი, ზემოდან დავალაგოთ თხლად დაჭრილი ავოკადო, შემდეგ ორაგულის ნაჭრები და დავიწყოთ პაშოტის მომზადება
პაშოტი ძმრიან წყალში თოლხოდ მომზადებულ კვერცხია, რომელიც ძალიან ნაზი და ჯანსაღია. მისი მარტივი მომზადების წესი: მცირე ზომის ქვაბში ჩავასხათ წყალი, ავადუღოთ და დავამატოთ 50 გრამი ძმარი. მოვურიოთ, რომ წყალმა დაიწყოს წრიული მოძრაობა. კვერცხს ვტეხავთ და ფრთხილად ვდებთ პატარა ხელიან ჭურჭელში, იმისთვის რომ მარტივი იყოს კვერცხის მოთავსება მდუღარე წყალში, ნაზად ჩავუშვებთ და ნელ-ნელა ვაგრძელებთ მორევას. როგორც კი კვერცხი გარედან აპკს გაიკეთებს, პაშოტი მზად არის. დაახლოებით 25 წამში ამოვიღოთ კვერცხი კოვზით, წყლის გარეშე, შესაბამისი კოვზით. დავადოთ პაშოტი ჩვენს სენვდიჩს ზემოდან და მოვაყაროთ ცოტაოდენი წითელი წიწაკა.
შეგიძლიათ პაშოტი დანით გაჭრათ. გემრიელად მიირთვით!
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |