გარბუშა - თუნუქის ფურცელში გამოცხობილი / garbusha - tunuqis furcelshi gamockhobili - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

გარბუშა - თუნუქის ფურცელში გამოცხობილი / garbusha - tunuqis furcelshi gamockhobili
2016-10-12, 10:35 AM
www.auf.ge -

ნახევრად გამლღვალი თევზი გაწმინდე, ფხები გააცალე და შუაში ჩაჭერი, კანამდე, ანუ ხორცი განცალკევებული იყო
და კანს ეჭირა ერთად. ყველა მხრიდან დააყარე ცოტა მარილი და 'თევზის სუნელი', მოასხი გამოწურული ლიმონი და
რამდენიმე საათით დადგი დასაბასტურმებლად.ფორმაში ჩააფინე თუნუქის ფურცელი, გადაიტანე ზედ თევზი და შუაში დააწყვე რგოლებად დაჭრილი პომიდორი ზემოდან დააწყვე ზომიერად მარილიანი სულგუნის ნაჭრები და დააფარე თავზე თევზისავე მეორე ნაწილი (ბუტერბროდი გააკეთე ) გარშემო და ზემოდან შემოვულაგე დაფნის ფოთლები, სტაფილო, ბულგარული, ბროკოლი, ყვავილოვანი კარგად შეფუთე და დაახლოებით ნახევარი საათი აცხვე საშუალო ცეცხლზე. ცალკე მოხარშე ბრინჯი და მარილის გარდა არაფერი არ უნდა. თეფშზე ამოღების შემდეგ კი ზემოდან
დაალაგე გამომცხვარი ბოსტნეული.



გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: kulinariamzareuli | ტეგები: გარბუშა, garbusha, თევზი, სულგუნი, Tevzi, tevzeuli, sulguni, brokoli, ბროკოლი, თევზეული ნანახია: 233 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: