მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ბეკონში შემწვარი თევზი / bekonshi shemtsvari tevzi
2017-08-24, 0:58 AM |
შემადგენლობა:
თევზი - 4, საშუალო ზომის
ბეკონი - 60 გ
მარილი
ლიმონი - 1
მომზადების წესი:
თევზი გაასუფთავეთ, გარეცხეთ, გაამშრალეთ. მოაყარეთ მარილი შიგნიდან და გარედან. ლაყუჩების ადგილას ჩაუდეთ ლიმონის ნაჭრები.
შეგიძლიათ, რამდენიმე ადგილას კანი ჩაუჭრათ, რომ ბეკონის არომატი უკეთ შეითვისოს. გარედან შემოვახვიოთ სიფრიფანად დაჭრილი ბეკონი.
შევწვათ ღუმელში, 180 გრადუსზე, დაახლოებით 20-30 წუთი.
სუფრასთან მივიტანოთ მსუბუქ გარნირთან ერთად
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |