Загрузка...
თევზი ოსპით / tevzi ospit - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

თევზი ოსპით / tevzi ospit


2013-03-22, 10:11 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 თავი ხახვი,
1 კბილი ნიორი,
1 ჩ.კ. ხმელი ბეგქონდარა და თავშავა,
200 გ ახალი თევზის ფილე,
2 ს.კ. ზეითუნის ზეთი,
300 მლ პამიდვრის წვენი,
200 მლ ბოსტნეულის ბულიონი,
1 პატარა პრასი,
1 ცალი დაფნის ფოთოლი,
100 გ წითელი ოსპი,
1 ს.კ. ლიმონის წვენი,
მარილი, პილპილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
თევზი საშუალო ზომის ნაჭრებად დავჭრათ. ნიორი და ხახვი წვრილად დავკეპოთ. ნახევარ ხახვსა და ნიორს შევურიოთ 1 ს.კ. ზეთი, თავშავა, ბეგქონდარა, ლიმონის წვენი, მარილი და პილპილი. ეს ნაზავი მოვასხათ თევზის ნაჭრებს და 30 წუთით გავაჩეროთ. ამასობაში რგოლებად დავჭრათ პრასი. დარჩენილი ხახვი მოვშუშოთ ზეთში, დავასხათ პამიდვრის წვენი და ბოსტნეულის ბულიონი, შემდეგ ოსპი, დაფნის ფოთოლი და პრასი დავუმატოთ. 10 წუთი ვხარშოთ. როცა წამოდუღდება, ამოვიღოთ დაფნის ფოთოლი, წვნიანში კი მოვათავსოთ დამარინადებული თევზი და 5-10 წუთი კიდევ ვხარშოთ.



გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: tevzi ospit, თევზი ოსპით, ospi, თევზი, Tevzi, tevzeuli, tevzebi, თევზეული, თევზები, ოსპი
ნანახია: 442 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0