კალმახი გრილზე / kalmaxi grilze
| 2014-06-08, 4:46 PM |
შემადგენლობა:
4 ც. კალმახი;
4 ჩ/კ ზეითუნის ზეთი;
1ჩ.კ. სვანური მარილი;
მარილი, პილპილი.
მომზადების წესი:
თევზი გაასუფთავეთ, არ გაჭრათ, გარედან წაუსვით მარილი და პილპილი, შიგნიდან კი სვანური მარილი, დატოვეთ 30 წთ.
შემდეგ გადაუსვით ზეითუნის ზეთი, მოათავსეთ გრილის ცხაურზე და მოამზადეთ დაბალ ცეცხლზე 15 წთ, დროდადრო აკურატულად გადააბრუნეთ.
სუფრასთან მიიტანეთ ახალ მწვანილთან და ბოსტნეულთან ერთად.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite
| ტეგები: თევზი, tevzeuli, kalmakhi, კალმახი გრილზე, tevzi tevzebi, kalmakhi grilze, kalmaxi grilze, თევზეული, kulinaria mzareuli receptebi, თევზები
|
ნანახია: 1592 | რამოტვირთვები: 0
| რეიტინგი: 0.0/0 |
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[
რეგისტრაცია |
შესვლა ]