Загрузка...
კალმახი გრილზე / kalmaxi grilze - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

კალმახი გრილზე / kalmaxi grilze


2014-06-08, 4:46 PM


შემადგენლობა:
4 ც. კალმახი;
4 ჩ/კ ზეითუნის ზეთი;
1ჩ.კ. სვანური მარილი;
მარილი, პილპილი.

მომზადების წესი:
თევზი გაასუფთავეთ, არ გაჭრათ, გარედან წაუსვით მარილი და პილპილი, შიგნიდან კი სვანური მარილი, დატოვეთ 30 წთ.

შემდეგ გადაუსვით ზეითუნის ზეთი, მოათავსეთ გრილის ცხაურზე და მოამზადეთ დაბალ ცეცხლზე 15 წთ, დროდადრო აკურატულად გადააბრუნეთ.

სუფრასთან მიიტანეთ ახალ მწვანილთან და ბოსტნეულთან ერთად.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: თევზი, tevzeuli, kalmakhi, კალმახი გრილზე, tevzi tevzebi, kalmakhi grilze, kalmaxi grilze, თევზეული, kulinaria mzareuli receptebi, თევზები
ნანახია: 217 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0