მომზადების წესი: 5 კვერცხი და 2ჭ შაქარი ავტქვიფოთ და გავაკეთოთ გოგლი მოგლი.დავუმატოთ 200გრ ოთახის ტემპერატურაზე გამდნარი კარაქი,1ქილა არაჟანი,1ჩ,კ სოდა, ლიმნის ესენცია და ავთქვიფოთ.არსებულ მასას დავუმატოთ 3ჩ,ჭ ფქვილი და ავურიოთ ხის კოვზით.ცხიმ წასმულ ფორმაში ჩავასხათ ცომი და გამოვაცხოთ.
შოკოლადის მომზადება: ავურიოთ ერთად 1ჩ,ჭ შაქარი,კაკაო.რძე,150გრ კარაქი და ვადგათ ნელ ცეცხლზე და ვაუღოთ მანამ სანამ არ მივიღებთ ერთგვაროვან სქელ მასას.კექსი გადმოვიღოთ ფორმიდან და მოვასხათ ცხელი შოკოლადი.შუაგულში ჩავალაგოთმარწყვი.