Загрузка...
შოკოლადის პასკა / shokoladis paska - kulinaria, receptebi - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

შოკოლადის პასკა / shokoladis paska - kulinaria, receptebi


2013-01-14, 9:58 PM


შემადგენლობა:
150გ. შოკოლადი
150 გ. შაქრის ფხვნილი
1/2 ჭიქა ლიმონის და ფორთოხლის კანი
50 გ. შაქარი
800 გ. ხაჭო
50 გ. ნაღების კარაქი

მომზადების წესი:
1. გახეხეთ შოკოლადი მსხვილ სახეხზე, აურიეთ შაქრის ფხვნილი. გამოიყენეთ შავი მწარე შოკოლადი, რათა პასკა ძალიან ტკბილი არ გამოვიდეს.
2.დაჭერით ლიმონის და ფორთოხლის კანი, დაასხით მდუღარე და გააჩერეთ 5 წუთი. გადაწურეთ საწურზე, გააშრეთ ქაღალდის ხელსახოცზე და აურიეთ შაქარი.
3. ხაჭო გახეხეთ საწურში, თუ ხაჭო სქელია პროცედურა ორჯერ გაიმეორეთ.
4. ნაღების კარაქი წინასწარ გამოიღეთ მაცივრიდან.
ხაჭოს დაამატეთ კარაქი და მოურიეთ, სანამ ერთგვაროვან მასას მიიღებდეთ.
შემდეგ დაამატეთ არაჟანი, შოკოლადი და კანი. აურიეთ მსუბუქად.
პასკის ფორმაში ჩააფინეთ ქაღალდი, ისე რომ გვერდებზე გადმოვიდეს. ქაღალდი რამდენიმე ადგილას ჩაჭერით.
ჩაასხით ფორმაში მიღებული მასა, ზემოდან გადააფარეთ ქაღალდის თავისუფალი გვერდები, დაადევით რაიმე სიმძიმე.
ფორმა რამდენიმე საათით ან უმჯობესია მთელი ღამით მოათავსეთ მაცივარში.
მზა პასკა გადმოაბრუნეთ თეფშზე, მოაშორეთ ფორმა და ქაღალდი.
მორთეთ შოკოლადით ან ცუკატებით


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, გემიელი რეცეპტები, დესერტი, shokoladi, paskebi, პასკა, ცომეული, შოკოლადი, paska, ტკბილეულობა
ნანახია: 667 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 3
სტუმარი: 3
მომხმარებელი: 0