ისპანახის ფხალი / ispanakhis fkhali - samarxvo kerdzi, kulinaria, receptebi - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ისპანახის ფხალი / ispanakhis fkhali - samarxvo kerdzi, kulinaria, receptebi
2013-03-22, 3:23 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
500 გ. ქორფა ისპანახი;
2 კბილი ნიორი;
1 ჭიქა ნიგოზი;
12 ღერი ქინძი;
1 ღერი ოხრახუში;
½ ხახვი;
1ჩ/კ აჯიკა;
მარილი გემოვნებით.

მომზადების წესი:

ისპანახის გარეცხეთ და შეაშრეთ, ჩააწყვეთ ადუღებულ წყალში და მოხარშეთ დაბალ ცეცხლზე 10-15 წთ.

ნიგოზი გაატარეთ ხორცსაკეპ მანქანაში.

აურიეთ აჯიკა, წვრილად დაჭრილი მოხარშული ისპანახი, ხახვი და ქინძი.

მიღებული მასისგან გააკეთეთ ბურთულები.

დააწყვეთ სასალათეზე, მორთეთ ოხრახუშით და ნიგოზით.




გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: სამარხვო კერძი, samarkhvo kerdzebi, samarxvo kerdzi, samarxo kerdzi, samarxo kerdzebi, სამარხო კერძები, სამარხვო კერძები, samarkho kerd, სამარხო კერძი ნანახია: 703 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: