Загрузка...
გრილზე შემწვარი ქათმის მკერდი ლაიმით და შავი წიწაკით / grilze shemtsvari qatmis mkerdi laimit da shavi tsitsakit - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

გრილზე შემწვარი ქათმის მკერდი ლაიმით და შავი წიწაკით / grilze shemtsvari qatmis mkerdi laimit da shavi tsitsakit


2015-04-11, 2:03 AM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1/2 ჭიქა ლაიმის წვენი (4 ლაიმა)
3 ს.კ. შაქარი
2 ს.კ. ახლად დაფქული შავი წიწაკა
1 ს.კ. ზეითუნის ზეთი
1 ჩ.კ. მარილი
4 უძვლო და კანგაცლილი, ქათმის მკერდი

მომზადების წესი:
ჯამში ან პოლიეთილენის პაკეტში შევურიოთ ლაიმის წვენი, შაქარი, შავი წიწაკა, ზეთი, მარილი და 1/4 ჭიქა წყალი. ვურიოთ კარგად ისე რომ შაქარი და მარილი გაიხსნას.

მყარ ზედაპირზე ქათმის მკერდი დავბეგვოთ სამზარეულო ჩაქუჩით, 0.5-1 სმ-მდე. ქათმის ფილე გადავიტანოთ ჯამში და მოვასხათ მომზადებული მარინადი. ამგვარად მოვიქცეთ დანარჩენი ფილეების შემთხვევაშიც. დავაფაროთ თავსაფარი და მაცივარში გავაჩეროთ 30 წთ-ი.

დავანთოთ გრილი, გავაცხელოთ საშვალო სიმხურვალემდე. ამოვიღოთ ქათმის ფილე მარინადიდან და დავალაგოთ გრილზე, ვამზადოთ 4 წთ-ი თითოეულ მხარეს. მივირთვათ ცხელი ან ოთახის ტემპერატურაზე.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: makali, marinadi, qatami, ქათამი, qemfingi, მარინადი, ქემფინგი, ლაიმი, მაყალი, laimi
ნანახია: 169 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0