Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

Загрузка...
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

გრილზე შემწვარი ორაგული მინანქარში / grilze shemtscvari oraguli minanqarshi
2014-02-26, 4:00 PM
www.auf.ge -

თუ თქვენ გიყვართ თევზი, მაშინ აუცილებლად უნდა გასინჯოთ ორაგული მინანქარში. და თუ ამ პროდუქტის დიდი თაყვანისმცემელი არ ხართ, მაშინ იცოდეთ, რომ ასე მომზადებული ორაგულის გასინჯვის შემდეგ თქვენ ის შეგიყვარდებათ!

შემადგენლობა:
ორაგულის 6 ნაჭერი, თითოეული დაახლოებით 170-180 გრ.
მოსართავად: ლიმონის ნაჭრები

მინანქრისთვის:
1 სუფრის კოვზი თაფლი
1 ჩაის კოვზი ტომატის პასტა
1 ჩაის კოვზი ხმელი რეჰანი
1 ჩაის კოვზი ზეითუნის ზეთი
პილპილი და მარილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:
მინანქრისთვის ერთმანეთში კარგად აურიეთ ტომატპასტა, რეჰანი და ზეითუნის ზეთი.

გაახურეთ ქურა ან გრილი, ტაფას დააფინეთ ტყვიის ქაღალდი (ფოლგა) და დადეთ მასზე მარილში წინასწარ ამოვლებული თევზი. აცხვეთ 4-4 წუთი თითოეულ მხარეზე. სუფრასთან მიიტანეთ მაშინვე, როგორც კი თევზს ღუმელიდან გამოიღებთ და მოასხამთ მომზადებულ მინანქარს. ზემოდან მორთეთ ლიმონის ნაჭრებით.

გემრიელად მიირთვით!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, mzareuli, kulinaria, რეცეპტები, world cookery, receptebi, кулинария, kulinariya, სამზარეულო, кулинарные рецепты ნანახია: 448 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]