Загрузка...
გრილზე შემწვარი ორაგული მინანქარში / grilze shemtscvari oraguli minanqarshi - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

გრილზე შემწვარი ორაგული მინანქარში / grilze shemtscvari oraguli minanqarshi


2014-02-26, 4:00 PM

www.auf.ge -

თუ თქვენ გიყვართ თევზი, მაშინ აუცილებლად უნდა გასინჯოთ ორაგული მინანქარში. და თუ ამ პროდუქტის დიდი თაყვანისმცემელი არ ხართ, მაშინ იცოდეთ, რომ ასე მომზადებული ორაგულის გასინჯვის შემდეგ თქვენ ის შეგიყვარდებათ!

შემადგენლობა:
ორაგულის 6 ნაჭერი, თითოეული დაახლოებით 170-180 გრ.
მოსართავად: ლიმონის ნაჭრები

მინანქრისთვის:
1 სუფრის კოვზი თაფლი
1 ჩაის კოვზი ტომატის პასტა
1 ჩაის კოვზი ხმელი რეჰანი
1 ჩაის კოვზი ზეითუნის ზეთი
პილპილი და მარილი – გემოვნებით

მომზადების წესი:
მინანქრისთვის ერთმანეთში კარგად აურიეთ ტომატპასტა, რეჰანი და ზეითუნის ზეთი.

გაახურეთ ქურა ან გრილი, ტაფას დააფინეთ ტყვიის ქაღალდი (ფოლგა) და დადეთ მასზე მარილში წინასწარ ამოვლებული თევზი. აცხვეთ 4-4 წუთი თითოეულ მხარეზე. სუფრასთან მიიტანეთ მაშინვე, როგორც კი თევზს ღუმელიდან გამოიღებთ და მოასხამთ მომზადებულ მინანქარს. ზემოდან მორთეთ ლიმონის ნაჭრებით.

გემრიელად მიირთვით!


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: კულინარია, mzareuli, kulinaria, რეცეპტები, world cookery, receptebi, кулинария, kulinariya, სამზარეულო, кулинарные рецепты
ნანახია: 303 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0