Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

ფარგა პამიდვრით / farga pamidvrit
2013-11-07, 3:56 PM
www.auf.ge -


შემადგენლობა:
2 თავი წითელი ხახვი,
300 გ პამიდორი ჩერი,
700 გ ფარგას ფილე,
3 ს.კ. ფქვილი,
2 ს.კ. ზეითუნის ზეთი,
125 მლ თეთრი ღვინო,
200 მლ ნაღები,
3 ს.კ. მარცვლოვანი მდოგვი,
2 ღერი კამა,
მარილი, პილპილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ხახვი ძალიან წვრილად დავჭრათ. პამიდორი გავრეცხოთ და გავამშრალოთ. თევზის ფილე 2X2 სმ-ის ნაჭრებად დავჭრათ. თევზის ნაჭრებს მოვაყაროთ მარილი და ფქვილში ამოვავლოთ. ტაფაზე გავაცხელოთ ზეთი, დავაწყოთ ზედ თევზის ნაჭრები და მაღალ ცეცხლზე დავბრაწოთ. თევზი გადმოვიღოთ თეფშზე, ტაფაზე კი ხახვი და პამიდორი მოვათავსოთ. 1-2 წუთის შემდეგ დავუმატოთ ნაღები, ღვინო და კიდევ 2 წუთი ვშუშოთ. სოუსს დავუმატოთ მდოგვი, თევზი და 1 წუთის შემდეგ გადმოვდგათ ცეცხლიდან. დავაყაროთ მარილი, წიწაკა და მოვაყაროთ დაჭრილი კამა.




გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: кулинарные рецепты, სამზარეულო, kulinariya, кулинария, receptebi, world cookery, რეცეპტები, kulinaria, mzareuli, კულინარია ნანახია: 1459 | რამოტვირთვები: 0 | კომენტარი: 1 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]