მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ხორცის “აკროშკა” / khorcis "akroshka"
2014-02-23, 3:47 PM |
შემადგენლობა:
1,5 ლ. პურის ბურახი
250 გრ. საქონლის ხორცის რბილობი
3 ც. მოხარშული კვერცხი
მდოგვი
50 გრ. ბოლოკი
1 ჩ/ჭ არაჟანი, კამა
მარილი
შაქარი
2 ც. კიტრი
1 ჩ/კ პირშუშხას ძირი.
მომზადების წესი:
ხორცი, კიტრი, ბოლოკი, კვერცხის ცილა დაჭერით ოთხკუთხედებად, კამა დააქუცმაცეთ. კვერცხის გული გახეხეთ, შეურიეთ მდოგვი, არაჟანი, მარილი, შაქარი და გააზავეთ პურის ბურახში.
შეუერიეთ დარჩენილი მასალა. სუფრაზე გატანის წინ მოაყარეთ დაჭრილი კამა.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |