Загрузка...
ხორცის “აკროშკა” / khorcis "akroshka" - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ხორცის “აკროშკა” / khorcis "akroshka"


2014-02-23, 3:47 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1,5 ლ. პურის ბურახი
250 გრ. საქონლის ხორცის რბილობი
3 ც. მოხარშული კვერცხი
მდოგვი
50 გრ. ბოლოკი
1 ჩ/ჭ არაჟანი, კამა
მარილი
შაქარი
2 ც. კიტრი
1 ჩ/კ პირშუშხას ძირი.

მომზადების წესი:
ხორცი, კიტრი, ბოლოკი, კვერცხის ცილა დაჭერით ოთხკუთხედებად, კამა დააქუცმაცეთ. კვერცხის გული გახეხეთ, შეურიეთ მდოგვი, არაჟანი, მარილი, შაქარი და გააზავეთ პურის ბურახში.

შეუერიეთ დარჩენილი მასალა. სუფრაზე გატანის წინ მოაყარეთ დაჭრილი კამა.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: rogor davamzado, mzareuli, gurmani, sachmlis momzadeba, kulinariuli recepti, gemrieli receptebi, samzareulo, receptebi, rogor movamzado, sakvebi
ნანახია: 554 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0