Загрузка...
ხოხობი ან გარეული იხვი ალუბლის სოუსით - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ხოხობი ან გარეული იხვი ალუბლის სოუსით


2013-08-20, 12:46 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 ცალი გარეული იხვი ან ხოხობი,
50 გ კარაქი,
250 გ უკურკო ალუბალი თავისი წვენით,
150 მლ ალუბლის არაყი,
ცხიმი – შესაწვავად,
მარილი, პილპილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ფრინველს მოვაყაროთ მარილი და პილპილი. ღუმელი გავაცხელოთ 220 გრადუსზე. ფორმას წავუსვათ ცხიმი და ზედ ფრინველი მოვათავსოთ. დავასხათ ცოტა წყალი და 1 საათის განმავლობაში ვაცხოთ. შეწვისას ხორცს დავასხათ თავისივე წვენი, რომ კანი დაებრაწოს. შემწვარი ხორცი ცხლად შევინახოთ. შეწვის შემდეგ დარჩენილ ცხიმს დავამატოთ ალუბალი, ალუბლის არაყი და წამოვადუღოთ. შევანელოთ მარილითა და პილპილით, შემდეგ კი მოვასხათ დაჭრილ ხორცს.





გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: გარეული იხვი, kulinaria receptebi, gareuli ixvi, xoxobi, mzareuli, ალუბალი, karaqi, khokhobi, ხოხობი, gareuli ikhvi
ნანახია: 315 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0