Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

Загрузка...
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

იხვის ფილე ბადაგის სოუსთან და საახალწლო გარნირთან ერთად / ikhvis file badagis soustan da saakhaltslo garnirtan ertad
2020-01-19, 6:50 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
400 გრ. იხვის ფილე
10 გრ. კარაქი
100 გრ. ნიგოზი
200 გრ. შავი ქლიავის ჩირი
120 მლ. ადესის ბადაგი
400 გრ. მანგო
100 გრ. კრემყველი
2 გრ. დარიჩინი
3 გრ. მარილი
3 გრ. როზმარინი
2 გრ. შავი პილპილი
100 მლ. კონიაკი
5 გრ. შაქარი
20 გრ. თაფლი
100 გრ. ხორბალი
50 გრ. კარტოფილის სახამებელი

მომზადების წესი:
ხორბალი მოვხარშოთ და მოვათავსოთ ტაფაზე შესაბრაწად კარაქთან ერთად, დავამატოთ ქლიავის ჩირი, დაღერღილი ნიგოზი, თაფლი, შაქარი და კონიაკი, როცა ალკოჰოლი აორთქლდება გარნირი მზად არის. ფილე დავბრაწოთ ტაფაზე შემდეგ კი 6 წუთით მოვათავსოთ ღუმელში 170 გრადუსზე.
სოუსის მოსამზადებლად ადესის ბადაგი შევურიოთ კარტოფილის სახამებელში. მეორე სოუსისთვის მანგო მოვწალოთ ტაფაზე წყალთან ერთად და მოვათავსოთ ჩოფერში კრემყველთან ერთად.
რეცეპტი შემოთავაზებულია გიორგი კანკავას მიერი.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikadzamiashvili | ტეგები: badagis sousi, ნიგოზი, nigozi, ბადაგი, tapli, kerdzi, საახალწლო, მანგო, ikhvis file, badagi, თაფლი, kulinaria, saaxalclo, tafli, იხვის ფილე, kerdzebi, კულინარია, კერძები, kakali, saakhaltslo, Mango, კერძი, saaxalwlo, ixvis file, ბადაგის სოუსი ნანახია: 790 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]