Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

Загрузка...
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

გამომცხვარი გოგრა ლეღვით, ნიგოზით, სულგუნითა და თაფლით / gamomckhvari gogra leghvit, nigozit, sulgunita da taflit
2017-09-13, 10:20 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
1 გოგრა
5 ლეღვი
150 გრ. ნიგოზი
1 თავი თაფლში გამოყვანილი სულგუნი
30 გრ. თაფლი
25 გრ. გოგრის თესლი

მომზადების წესი:
გოგრა გარედან კარგად გარეცხეთ, გაჭერით შუაზე, მსხვილი ნაწილი ჩაჩხვლიტეთ ჩანგლით და შეახვიეთ ალუმინის ფურცელში.
შედგით წინასწარ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 1 საათით, სანამ კარაგად არ დარბილდება.
გამომცხვარი გოგრა გააგრილეთ, კოვზით ამოირეთ რბილობი სასურველ ჭურჭელში, მოაყარეთ გახეხილი ყველი, დაჭრილი ნიგოზი, გოგრის თესლი, მოასხით თაფლი.
მიირთვით ლეღვთან ერთად.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: ლეღვი, ნიგოზი, leghvi, თაფლი, nigozi, tafli, სულგუნი, გოგრა, sulguni, gogra ნანახია: 53 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]