მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
გამომცხვარი გოგრა ლეღვით, ნიგოზით, სულგუნითა და თაფლით / gamomckhvari gogra leghvit, nigozit, sulgunita da taflit
2017-09-13, 10:20 PM |
შემადგენლობა:
1 გოგრა
5 ლეღვი
150 გრ. ნიგოზი
1 თავი თაფლში გამოყვანილი სულგუნი
30 გრ. თაფლი
25 გრ. გოგრის თესლი
მომზადების წესი:
გოგრა გარედან კარგად გარეცხეთ, გაჭერით შუაზე, მსხვილი ნაწილი ჩაჩხვლიტეთ ჩანგლით და შეახვიეთ ალუმინის ფურცელში.
შედგით წინასწარ 180 გრადუსზე გახურებულ ღუმელში დაახლოებით 1 საათით, სანამ კარაგად არ დარბილდება.
გამომცხვარი გოგრა გააგრილეთ, კოვზით ამოირეთ რბილობი სასურველ ჭურჭელში, მოაყარეთ გახეხილი ყველი, დაჭრილი ნიგოზი, გოგრის თესლი, მოასხით თაფლი.
მიირთვით ლეღვთან ერთად.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |