Загрузка...
ქართული სამზარეულო - ტრადიციული გოზინაყი - tradiciuli gozinayi / qartuli samzareulo - saaxalwlo sufra, kulinaria, mzareuli - რეცეპტები ქართულად - Kulinaria.Auf.Ge - კულინარიის სამყარო
მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად [ მასალის დამატება ]

ქართული სამზარეულო - ტრადიციული გოზინაყი - tradiciuli gozinayi / qartuli samzareulo - saaxalwlo sufra, kulinaria, mzareuli


2013-12-30, 4:12 PM

www.auf.ge -

შემადგენლობა:
ნიგოზი - 4 ჭიქა
თაფლი - 1.5 ჭიქა

მომზადების წესი:
თეთრი, საღი ნიგოზი მოვხალოთ ცეცხლზე, ისე, რომ ფერფლი გავაცალოთ და დავთალოთ აუცილებლად ხელით. თაფლი დავდგათ სქელძირიანი ტაფით ან ქვაბით ნელ ცეცხლზე და რომ აქაფდება, გადმოვდგათ 10 წუთით ცეცხლიდან, შემდეგ ისევ დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, თან მუდმივად ვურიოთ ხის კოვზით. ასე წამოვადუღოთ 3-4-ჯერ.




გამოხატეთ თქვენი გემოვნება - დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: ნიგოზი, თაფლი, tafli, kakali, nigozi, qartuli samzareulo, გოზინაყი, gozinaki, gozinayi, ქართული სამზარეულო
ნანახია: 1676 | რამოტვირთვები: 0 | კომენტარი: 1 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
მოგვიწონეთ სოც. ქსელზე
შესვლის ფორმა
სტატისტიკა









სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0