მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად |
ქართული სამზარეულო - ტრადიციული გოზინაყი - tradiciuli gozinayi / qartuli samzareulo - saaxalwlo sufra, kulinaria, mzareuli
2013-12-30, 4:12 PM |
შემადგენლობა:
ნიგოზი - 4 ჭიქა
თაფლი - 1.5 ჭიქა
მომზადების წესი:
თეთრი, საღი ნიგოზი მოვხალოთ ცეცხლზე, ისე, რომ ფერფლი გავაცალოთ და დავთალოთ აუცილებლად ხელით. თაფლი დავდგათ სქელძირიანი ტაფით ან ქვაბით ნელ ცეცხლზე და რომ აქაფდება, გადმოვდგათ 10 წუთით ცეცხლიდან, შემდეგ ისევ დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, თან მუდმივად ვურიოთ ხის კოვზით. ასე წამოვადუღოთ 3-4-ჯერ.
გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!
გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით
სულ კომენტარები: 0 | |