Lorem ipsum
Class aptent taciti sociosqu ad litora

მთავარი » ფაილები » რეცეპტები ქართულად

კალაბაშის პაკორა — სამარხვო კერძი ინდური სამზარეულოდან / kalabashis pakora — samarkhvo kerdzi induri samzareulodan
2020-01-05, 6:14 PM
www.auf.ge -

შემადგენლობა:
200 გრამი კალაბაში
1 ჩ/ჭ ფქვილი
2 ს/კ ბრინჯის ფანტელი
1⁄2 ჩ/კ დაფქული წითელი წიწაკა
1⁄4 ჩ/კ დაფქული კურკუმა
1⁄2 პატარა კონა ქინძი
მწიკვი საცხობი სოდა
გემოვნებით მარილი
საჭიროებისამებრ ზეთი

მომზადების წესები:
1. გათალეთ და გახეხეთ კალაბაში.
2. ზეთის გარდა ყველა ინგრედიენტი მოათავსეთ ჯამში. დაამატეთ ცოტაოდენი წყალი და კარგად შეურიეთ (ფქვილი არ უნდა დაკურკუშდეს).
3. გააცხელეთ ზეთი ღრმა ტაფაში (ზეთი უნდა ფარავდეს პაკორას გუნდებს), კალაბაშის მიღებული მასა ამოიღეთ კოვზით და მოათავსეთ საშუალოდ გაცხელებულ ზეთში. პაკორა მზადაა როგორც კი ოქროსფერ შეფერილობას მიიღებს.
ვიდეოში ნაჩვენებია რეცეპტის განსხვავებული ვარიაცია (განსხვავებული ინგრედიენტებით) თუმცა მომზადების ეტაპები თითქმის იგივეა რაც ზემოთ აღწერილ რეცეპტში.
მზადებისას ვიდეოს ყურება დაგეხმარებათ პროცესის უკეთესად აღქმაში.


გამოხატეთ თქვენი გემოვნება —
დააკომენტარეთ მოცემული რეცეპტი!



გაეცანით მსგავს მასალებს ტეგების მიხედვით



კატეგორია: რეცეპტები ქართულად | დაამატა: nikadzamiashvili | ტეგები: სამზარეულო, samarkhvo kerdzi, პაკორა, კულინარია, samarxvo kerdzebi, რეცეპტი, ინდური, samarxvo, induri, recepti, kurkuma, kulinaria, samarkhvo, ინდური სამზარეულო, რეცეპტები, kerdzi, კალაბაში, brinji, სამარხვო კერძები, induri samzareulo, samzareulo, samarxvo kerdzi, სამარხვო, სამარხვო კერძი ნანახია: 1026 | რამოტვირთვები: 0 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
კომენტარის დამატება შეუძლიათ მხოლოდ დარეგისტრირებულ მომხმარებლებს
[ რეგისტრაცია | შესვლა ]